Uzun araþtýrmalar sonucu aracýma güzel bir sistem kurdurdum resimleri ile birlikte paylaþmaya çalýþacaðým.
Bu kapýdaki patlak orjinal kolonlarýmýz.
Ýçlerini oyuyoruz yapan arkadaþlar vidalarýný bile sökmedi.
Bunlar mid+tiz takýmý çifti 120tl. ve anfi ye baðlanmassa ses vermiyor dört kapýya bular dan baðladýk.
monte edilmiþ hali bizim amacýmýz güçlü orta ses ve tiz almaktý görevlerini iyi yapýyorlar, bass konulmazsa güçlü ama tok olmayan bir sese sahip olursunuz, bas koymak istemez seniz bularýn biraz daha pahalýlarý var 250tl. civarý çifti iþ görür gibi anfiye baðlamak kaydýyla.
Bu bizim 30cm lik slim bass ýmýz 240tl. orjinal kabini ile arka koltuðun arkasýndaki boþluða sýðmadý yeni kabi yaptýrdým 50tl. fark verdim ama deydi, çok güçlü iki adet bass ý arka kasaya koyup ses almaya çalýþmýþtým onun yerine böyle bir sistemle 10 kat daha verim alýnabiliyor.
malum orjinal teyibimizin cd si çalýþmýyor ve radyosu güzel çekmiyordu yapmýþken bunuda halledeyim diye düþündüm 690tl. gayet güzel bir kaç gündür deniyorum bir sýkýntýsý yok tavsiye ederim.
palakalýklý kamera takýldý ve görüntüsü bu þekilde 100tl. bu arada resmi yok ön cama tv anteni yapýþtýrýldý gözükmüyor 50tl.
bu anfimiz önceden vardý fiyatýný hatýrlamýyorum 8 çýkýþlý uygun ve baþarýlý bir anfi tavsiye edilir,
koltuk arkasýnda döþemenin içine monte edildi.
bassýmýz bu þekilde duruyor.
buda bizim paþanýn tahtý bunu da e bebekten aldýk gayet hoþ 9-36 kg. isofixli 500tl. kampanya var þu an 150 tl. hediye çeki verdiler 350tl. ye gelmiþ oldu.
Sonuç: arabada iç mekanda gözüken hiç bir cihaz yok tahamüledilemeyecek kadar bir ses gücü oluþturduk ve iþçilik 150 tl. pazarlýkla ve 9 taksit yaptýrdýðýmýz için 100tl. vade farký koydular.
iþçilik güzel yaptýrdýðým yer meþhur atakan tuning ismail berke google aratýrsanýz çýkýyor ümraniye sanayi ye yakýn yeri benden bu kadar þimdilik unuttuðum veya öðrenmek istediðiniz sorularý sorunlarý cevaplarým